top of page

Ressurser

Her finner du interessante og viktige ressurser med kunnskap og argumenter.
Lenker

 

Noen utvalgte nettsteder som gir nyttig kunnskap og informasjon. Levende folkekirke går ikke nødvendigvis god for alt som står på disse nettstedene, men hvis du leser dem med kritisk sans, vil du finne svært mye viktig stoff.

 

 

 • The Public Discourse  -- et meget fyldig og interessant nettsted med artikler av høy kvalitet. Skriv inn "same-sex marriage" i søkefeltet for å finne aktuelle artikler.
   

 • LifeSiteNews -- et stort nettsted med daglige nyheter og artikler fra mange land om temaer som ekteskap og samliv, abort, eutanasi og ulike emner relatert til bioteknologi.
   

 • www.robgagnon.net -- et innholdsrikt nettsted med artikler og stoff av Robert Gagnon. Han er en meget aktiv og produktiv teologisk professor som deltar i tallrike debatter og har skrevet grundige artikler og bøker om ekteskap, bibelsk seksualetikk, homofili og likekjønnet ekteskap.
   

 • What is Marriage? En rekke gode artikler av dem som skrev boka med samme tittel (se "Bøker og filmer" i midterste spalte).
   

Bøker og filmer


Interessante bøker

 

De fleste bøkene kan skaffes på internettbokhandlere.

 

 

 

Filmer 
Dokumentarfilmer, debatter og foredrag

 

Info-annonser

 

Informative og pedagogiske info-annonser i PDF-format. De har vært publisert i flere aviser. Annonsene kan printes ut på A4-papir og fungerer godt som utgangspunkt for selvstudium, samtale og diskusjon.

Link gjerne til annonsene på Facebook-siden din, og tips venner og kjente om dem via e-post.
(Du kan evt kopiere annonsenes adresse og lime dem inn i en e-post etter at du har klikket på linken nedenfor og åpnet annonsen. Eller du kan laste ned annonsene til PC'en din og sende dem som vedlegg.)

 

 

 

bottom of page